AB Hilmer Andersson är
certifierat enligt PEFC

 

Läs mer om PEFC

Skogen

 

Entreprenörerna i din skog

Christian Jonssons Skogs AB

Christian Jonsson Skogs AB har sedan 2001 utfört skogliga uppdrag för AB Hilmer Andersson. Christian är bosatt i Treskog, Gunnarskog. Firman har utvecklats rejält och för närvarande har företaget en slutavverkningsgrupp, en gallringsgrupp, en mellanskördare och en grävmaskin. Då företaget är stort krävs det att anställda tar ansvar för både maskin och utförande. Samtliga anställda fyller dessa krav.

Martin Bryngelsson

Martin Bryngelsson Skogsavverkning AB startade sin verksamhet 2011.

Nolgård, strax utanför Koppom, är centrum för Martin. Det finns en slutavverkningsgrupp samt en grävmaskin i företaget. Martin ordnar det mesta och tycker om utmaningar.

Östervallskogs Skogsavverkning AB

Östervallskogs Skogsavverkning AB har sitt säte i Strömmer, Östervallskog.

Michael Andersson startade företaget 2010 och har en mellanstor skördare samt en skotare. Flexibel och engagerad är ledord för Michael.

Näset Skogs AB

Näset Skogs AB ägs av Jan Dedorsson och han började gallra åt AB Hilmer Andersson 2016. Navarsviken, Östervallskog, där är Jan för det mesta bosatt då han inte jagar älg! Jan äger 1 beståndsgående skördare som han hanterar med stor skicklighet.

Sven-Erik Larsson

Sven-Erik Larsson är bosatt i Huken, utanför Årjäng. Kör sin Sampo gallringsskotare efter Jan Dedorsson. Mycket erfaren förare och gör alltid ett bra jobb. 

Ebbe Fredell

Ebbe Fredell, problemlösaren från Strömsmark, fixar det mesta med sina två skotare. Han har en stor och en liten skotare i sin ägo. Han servar sina maskiner så att de är i nyskick trots att många år har gått sedan de tillverkades. Sonen Mikael går i sin fars fotspår och hoppar in där det behövs.

Vi har flera manuella firmor som gör jobb åt oss. Allt för att serva er!

För att nämna några:
Tomas Eskilsson
Cecilia Berntsson
Lennart Magnusson
Torbjörn Persson
Joel Finstad
Svenska Skogsplantor

Vi tror på att använda lokala företagare som liksom vi känner stort ansvar för både skogsägaren och bygden. Våra företag bygger på förtroende.

PEFC Certifiering

Klicka på länken för att läsa senaste revisionsrapporten i pdf-format.

Certifikat skogsbruk PEFC.pdf
Certifikat PEFC.pdf
Policy Socialt Ansvarstagande.pdf

Läs mer om PEFC


Christian Jonsson


Martin Bryngelsson


Michael Andersson

Vi sätter värde på värmländsk skog